X

Ik wil bijdragen aan het herstel van de EB15:

  Betaling via IDeal

Botterstichting Elburg - IBAN: NL80RABO0301992789
Menu
50%

Help mee

Help mee

De restauratie van de EB 15 is een kostbaar project. Daarom zoekt de Botterstichting de naar geldschieters.
Hoewel de provincie normaal gesproken geen geld meer uitgeeft aan dit soort restauratieprojecten, is zij toch akkoord gegaan met een financiële ondersteuning voor de volledige  restauratie  van de EB 15. Wij zien dit genereuze gebaar van het Provinciaal Bestuur als waardevolle erkenning voor het reilen en zeilen van de Botterstichting.
Toch staat  er op dit moment nog steeds een groot bedrag, ruim tachtigduizend euro, open.

Draag jij de restauratie van de EB 15 en het Leer- Werktraject van de Botterstichting ook een warm hart toe? Dan kan je ons op verschillende manieren ondersteunen!

Omdat de stichting de ANBI-status van de Belastingdienst heeft, is je gift aftrekbaar en komt de gehele bijdrage ten goede aan ons project. 

Doneer direct
Het verwezenlijken van onze droom ‘de EB 15 weer laten varen’ kost geld en je bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Je kunt ons financieel steunen middels een donatie die volledig besteed zal worden aan de restauratie van de EB 15.

>> Formulier

Steun ons als bedrijf
Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder andere mensen en organisaties. Verschillende bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen uit Midden-Nederland dragen de Botterstichting een warm hart toe. Zij mogen zich dan ook met recht ‘steunpilaar’ van Botterstichting noemen! Wil je met je bedrijf ook steunpilaar worden en zo helpen onze droom ‘het in de vaart houden van het cultureel varend erfgoed van Nederland en in het bijzonder van Elburg’ te realiseren, organiseren en bekostigen?

Adopteer een onderdeel van de botter
Door een onderdeel* van de botter te adopteren wordt jouw bedrijf, organisatie of vereniging aan dat specifieke onderdeel van de botter gekoppeld. Hierbij is te denken aan:
• mast  
• groot zeil 
• fok  
• zwaard  
• vooronder 

Je kunt dit financieren of op een andere manier mogelijk maken (inkoop/levering materialen of diensten). Wij zorgen er uiteraard voor dat jouw bedrijf daarbij de aandacht krijgt die het verdient. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: info@EB15.nl 


Word vrijwilliger
Binnen het project ‘restauratie EB15’ zijn veel vrijwilligers actief.
De Botterstichting is altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Mensen die de handen uit de mouwen kunnen steken. Ook iets voor jou?

 

Help mee Help mee Help mee Help mee Foto's uit het archief van de familie Janssen